Agrarisch

Van Dinther BV is gespecialiseerd in het ontwerp, de engineering en de productie van koeien, geiten- en schapen melkstallen, drijfheksystemen en andere agrarische bedrijfsmiddelen en machines.

Onze producten staan garant voor hoge melkcapaciteit, diervriendelijkheid en betrouwbaarheid. Door de robuuste ontwerpen zijn onze machines zeer geschikt voor intensief gebruik en een lange levensduur.

Door eigen engineering zijn wij in staat om een klant specifieke oplossing te bieden, zowel voor een kleinschalig familiebedrijf tot zeer grote industrieel georganiseerde melkveebedrijven. Wij zijn er trots op dat dagelijks vele tienduizenden dieren wereldwijd  door onze machines gemolken worden!

Klantvriendelijkheid & veelzijdig aanbod

Van Dinther BV levert maatwerk, zodat de opdrachtgever de machine krijgt die hij of zij wenst. Dit betekent natuurlijk ook dat er rekening gehouden kan worden met specifieke behoeften en eisen. Van Dinther BV levert al in vele landen en de export van zowel van onze constructies en machines groeit nog steeds.

Geruime praktijkervaring in de levering van maatwerk

Een melkstal vormt het hart van een melkveebedrijf en moet vele jaren betrouwbaar en naar volle tevredenheid kunnen functioneren. Gebruiksgemak en kwaliteit staan aan de basis van een succesvol product. Bij Van Dinther BV vinden ontwerp, productverbetering en engineering plaats op basis van aanwijzingen en praktijkervaringen van vele gebruikers. Deze gebruikersoordelen en suggesties vindt u terug in onze producten.