Van Dinther Velp

Duurzaamheid voorop


Ook in ons nieuwe bedrijfspand hebben we de nodige aandacht besteed en geinvesteerd in duurzaamheid. Door het volledige gebouw te verwarmen met een aardwarmtesysteem en vloerverwarming is het gasvebruik nagenoeg nihil. Daardoor voldoet ons bedrijfspand ruimschoots aan de huidige strenge EPC norm, en is onze CO2 uitstoot voor verwarming uiterst laag. Door de toepassing van vloerverwarming worden tevens de beschermgas lasprocessen niet beinvloed en biedt het tevens optimaal comfort voor onze vakmensen. Een bijkomend voordeel is ook dat het in de warme zomermaanden een vorm van topkoeling geeft zodat er in ons pand geen gebruik wordt gemaakt van energieverslindende airconditioning.

Duurzame conservering van uw constructies en machines:


Duurzame conservering van uw constructies en machines:

Om de langst mogelijke levensduur van uw constructie of machine te garanderen, hanteren wij diverse methoden voor staalconservering:

  • Thermisch verzinken:

 De meest toegepaste behandeling, waarbij het product op een milieuverantwoorde manier chemisch wordt
 gereinigd  en ontdaan van vet en walshuid. Vervolgens wordt het constructiedeel in een zinkbad verwarmd tot ca.
 460 graden. Daarbij krijgt het in- en uitwendig een zinklaagje dat tegen klimaat- en omgevingsinvloeden bestand is. 
 Dit biedt een optimale waarborg van de levensduur.

  • Staal stralen en natlak spuiten:

Er zijn verschillende natlak kwaliteiten en meerlaags systemen leverbaar. De constructieonderdelen kunnen in iedere gewenste kleur geleverd worden en gaan vergezeld van een garantiecertificaat

  • Poedercoating:

Deze vorm van conservering wordt steeds vaker gebruikt. Een poedercoating kan in een 1-laags of 2-laags uitvoering in iedere gewenste kleur worden geleverd. Het poeder wordt met een speciaal procedé op het constructiedeel gespoten, in een oven verhit en omgezet naar een conserveringslaag. Van Dinther BV werkt intensief samen met partners die gespecialiseerd zijn in deze conserveringsmethoden. Zij helpen ons om op een milieuvriendelijke wijze kwalitatief hoogwaardige producten te leveren.

Ook interessantEuroTier 2018

26-10-2018


Van dinsdag 15 november tot en met vrijdag 18...

Lees meer
Uitdrijfbeugel Rapid Excellent melkstal

02-10-2017


Nieuw in ons programma is de optie uitdrijfbe...

Lees meer
Lasrobot en plasmasnijmachine

30-03-2017


Recent hebben we  een plasmasnijmachine ...

Lees meer
Test