Van Dinther Velp

Nieuwste productietechnieken & gespecialiseerd team


Van Dinther BV is uw partner als het gaat om de levering van constructiewerk, installaties en machines. De combinatie van goed opgeleid personeel, de machines en productie volgens de nieuwste technieken, maakt ons tot een veelzijdig en dynamisch constructiebedrijf dat aan al uw wensen kan voldoen.

Projectmatige aanpak waarborgt de kwaliteit


Offerte op maat

U als opdrachtgever, ontvangt na een eerste overleg, of op basis van een aangeleverd plan, een zorgvuldig opgestelde offerte. Na akkoord, plaatsen wij uw opdracht in ons systeem. Ons moderne ERP programma geeft een exacte stroming van het productieproces weer. Zo is er in elk stadium, tot het moment van levering, zicht op de status en voortgang van een opdracht.

Engineering op maat

Bij het aannemen en engineering van een opdracht, worden de werkplaatstekeningen in onze eigen tekenkamer gemaakt. Dit gebeurt met behulp van moderne 3D HICAD teken- en engineeringsoftware. Hiermee kunnen we op een efficiënte manier 3D overzichten en voorstellingen weergeven en zijn we in staat om constructies en mechaniek goed te combineren.

Productieproces

Als het tekeningenpakket gereed is, kan de productie starten. Van Dinther BV heeft een geruime voorraad staal en RVS. De RVS bewerkingen en lasprocessen verrichten wij in een aparte werkplaats. Als het product gereed is, kan het product naar voorkeur een conservering of behandeling ondergaan, zodat de kwaliteit die u wenst wordt gegarandeerd.

Verpakking & transport

Voordat uw eindproduct onze werkplaats verlaat, zorgen wij ervoor dat alle onderdelen op de juiste manier worden verzameld, verpakt en voor transport gereed gemaakt worden. Aan elke order worden de montagetekeningen, bevestigingsmiddelen en toeleveringscomponenten toegevoegd. Onze eindproducten worden altijd op de juiste manier verpakt. Dit geldt zowel voor wegtransport als voor verscheping via zeecontainers.

Montage & installatie

Voor montage en installatie beschikken wij over vakkundige monteurs die vlot en op verantwoorde wijze uw constructie, installatie of machine op locatie monteren. Van Dinther BV beschikt over volledig met gereedschap ingerichte bedrijfsbussen.

Van Dinther BV, voor wie vooruit wil!

Ook interessantEuroTier 2018

26-10-2018


Van dinsdag 15 november tot en met vrijdag 18...

Lees meer
Uitdrijfbeugel Rapid Excellent melkstal

02-10-2017


Nieuw in ons programma is de optie uitdrijfbe...

Lees meer
Lasrobot en plasmasnijmachine

30-03-2017


Recent hebben we  een plasmasnijmachine ...

Lees meer
Test